Helsesektoren bruker Hoksnes

Bilde1Helse Møre og Romsdal og St.Olav Hospital har i vinter brukt Arild Hoksnes til flere oppdrag innen arbeidsglede, motivasjon og verdibasert ledelse.

St.Olav Hospital kjører prosjektet «Arbeidsglede 55+», som handler om å motivere ansatte til å «stå lenger» i arbeid. I mars og mai er Arild Hoksnes foredragsholder og inspirator på seminaret.

– Vi må riste av oss alle gamle holdninger om arbeidslivet. Faktum er at svært mange kommer til å LIKE å jobbe lengre, det er bare å vende seg til tanken, skaffe seg informasjon og nyte en arbeidsdag der du virkelig får bruk for all din erfaring, og kanskje oppdager gleden i å være mentor for nye arbeidstakere, sier Hoksnes om sine foredrag for St.Olav Hospital.

En av avdelingene ved Helse Møre og Romsdal har grepet fatt i et litt matt arbeidsmiljø og har brukt Hoksnes til å trene opp bedre intern kommunikasjon, en annen avdeling har prøvd å sette ord på hva «verdibasert ledelse» betyr i praksis.

%d bloggere liker dette: