Kontakt

HURTIGKONTAKT – RASK AVKLARING

Dersom du har det travelt med å få en foreløpig avklaring fyll ut dette skjemaet så vil Arild Hoksnes AS avklare om foredragsholder/kursholder er ledig!

 

BOOKING FOREDRAG OG MØTELEDELSE

ATHENAS AS er booking for foredrag og møteledelse. Alle henvendelser til Athenas AS om booking av Arild Hoksnes er uforpliktende. Når du tar kontakt vil rådgiverne ta kontakt med Arild Hoksnes.

Her er de spørsmålene vi ønsker at du har mest mulig klart informasjon om:

1) Dato – gjerne også tidspunktet på datoen. Har du foreløpig bare satt av en periode er det også greit. Om datoen er ledig for Arild Hoksnes er uansett første avklaring.

2) Sted – hvor skal arrangementet finne sted.

3) Hvem er arrangør og hvem er publikum – Fortell hvem som er arrangør og hvem du regner med vil være tilstede – vi ønsker å vite mest mulig om dem Arild Hoksnes skal snakke til.

4) Hvor langt skal foredraget være? – Hva passer inn i programmet ditt – normale formater på foredrag er fra 15-20 min, veldig ofte 45 min eller 60 minutter, noen ganger 2 x 45 minutter.

5) Budsjett – Du vil få en pris fra rådgiveren, og dette blir utgangspunktet for kontraktsarbeidet der Athenas AS tar kontakt med Arild Hoksnes AS og ser nærmere på innholdet og tittel på foredraget.

TA KONTAKT

tlf 911 16989

kontakt@athenas.no

Kontaktpersoner i Atheans

 

                                                                                                                    

 

arild-fotfatterportrettlite.jpgHENVENDELSER TIL ARILD HOKSNES om skreddersydde foredrag eller faglige spørsmål eller, samt

FORESPØRSLER KURS OG COACHING

TELEFON: 21 51 58 00

MOBIL: 92 26 50 52

E-POST: arild@hoksnes.no  (bruk gjerne kontaktformularet nedenfor)

ADRESSE: Cort Adelers gt. 16, 0254 OSLO